Spawner Template
+9
Brian Joshida
Diablo
Toxic
Deltoro
algebra
xacknafein
BronzeKnight
Shadow Beaufant - LB
Esqarrouth
13 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Spawner Template
off canın adam kestigi server kaliteli nasıl oluyor ?6 yıllık server olcak bide peh
Volumineux- Posts : 26
beyler wod a nerf geldiler
spellweaveleri imp fairy gift of life ıskalamamak için 78
kullanmıosanızda 60 a kadar indirin
resist wrest fln alın
spellweaveleri imp fairy gift of life ıskalamamak için 78
kullanmıosanızda 60 a kadar indirin
resist wrest fln alın
Vallaha açık konusmak gerekirse surda oynayan bi çok adamı o senin tanıdıgın türklerden ayrı tutman lazım,çünkü burdakilerinle kiminle aynı safhada kiminlede düşman olarak oynadık senelerce,kısacası biliyoruz kim neyin nesi.Actionda kaç adamda cure pot gördün mesela?ben görmedim daha,yada üstlerinde lrc set...Şu durumda pek şansları yok ama shadowunda dediği gibi itemlarimizi toplarmamiz lazım en azından idare etçek şekilde..Toxic wrote:Shadow Beaufant - LB wrote:Toxic bazı yerlerde haklı olabilirsin fakat karşına benim gibi bi dexer cıkarsa yemez yani açık solıyım hueuhe burdakiler açıkcası warıor oynamayı bılmıyolar mage bılıyolar sadece bende mage takılıyorum itemlerım tamamlandıgında warıorla cıkıcam o zaman bu server ne olucak onu merak edıyorum
Sende yanlış anlama ama ben burda geçirdiğim 5 sene içinde o kadar çok türk gördümki buraya gelip warrior charlarla dağıtırız biz bu server ı deyip actiona a çıktıktan sonra acc lerini silip demise yi bırakan
Hildorien- Posts : 6
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2