Spawner Template
+9
Brian Joshida
Diablo
Toxic
Deltoro
algebra
xacknafein
BronzeKnight
Shadow Beaufant - LB
Esqarrouth
13 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Spawner Template
Spawner charlarının amacı champion spawnlarını en hızlı şekilde temizlemektir, aşağıda popüler templatelerden bazıları:
Mage 100+
Eva 100+
Necro 100
Ss 100+
Spellweave 75.5
+ Medit, Hiding, Wrestling, Resist, Music, Peace, Prov, Disco, Focus
Item:
Kesinlikle %100 lrc ve tüm resistleri 60ın üzerine çıkaracak bir set gereklidir..
Kesinlikle fc2 fcr6 ya ulaşmak ve yanında alabildiğinizce spell damage increase takmalısınız. Kitaplarda prop veriyor unutmayın.
Champion spawnlarda slayer kitaplar çok önemlidir. Spawner charların hepsinde reptile, demon, arahcnid, undead, repond slayer kitapları olması gereklidir.
Ethernal binek çok önemlidir. 1.5m e satılıyor.
Bunlara ek olarak lmc, mr, hp iyi olur ama şart değildir.
Mage 100+
Eva 100+
Necro 100
Ss 100+
Spellweave 75.5
+ Medit, Hiding, Wrestling, Resist, Music, Peace, Prov, Disco, Focus
Item:
Kesinlikle %100 lrc ve tüm resistleri 60ın üzerine çıkaracak bir set gereklidir..
Kesinlikle fc2 fcr6 ya ulaşmak ve yanında alabildiğinizce spell damage increase takmalısınız. Kitaplarda prop veriyor unutmayın.
Champion spawnlarda slayer kitaplar çok önemlidir. Spawner charların hepsinde reptile, demon, arahcnid, undead, repond slayer kitapları olması gereklidir.
Ethernal binek çok önemlidir. 1.5m e satılıyor.
Bunlara ek olarak lmc, mr, hp iyi olur ama şart değildir.
Last edited by Esqarrouth on Fri Feb 19 2010, 18:49; edited 1 time in total
Re: Spawner Template
sadece Necro ss olan 5 6 tane carla 25 30 dakkada baracon cıkar cok güzel bi champ sıstemi var kasması kolay ..
Shadow Beaufant - LB- Posts : 67
beyler kasıcak olanlar buraya yazarsa sevinirim ..
Tek başıma kasıyormuşum gibi hissediyorum serverda cok iğrenç bi duygu
Tek başıma kasıyormuşum gibi hissediyorum serverda cok iğrenç bi duygu
Tamer'im bitti sayilir stat kasiyorum =)
xacknafein- Posts : 8
stat kasıyorum denmi$, goktu bi ara ''stat scripti'' yazıyordu. bi haber var mı ?
algebra- Posts : 40
Stst script
https://demisetr.rpg-board.net/demise-hakknda-f1/stat-gain-t15.htm
Benimde tamer skiller ok, stat kasıyorum, inti 90 yaptım mı tamam.
Çok zor artıyor ya pff.
Bu arada bende hiç item falan yok, goktu saolsun 100k verdi, başka birşeyim yok.
https://demisetr.rpg-board.net/demise-hakknda-f1/stat-gain-t15.htm
Benimde tamer skiller ok, stat kasıyorum, inti 90 yaptım mı tamam.
Çok zor artıyor ya pff.
Bu arada bende hiç item falan yok, goktu saolsun 100k verdi, başka birşeyim yok.
Deltoro- Posts : 8
lmc lrc felan set ayarlarım o sorun olmaz da adam olsun yeter spined kit 10 a yakın bastım hornedda 6 7 tane bastım güzel bi setım var işe yarıcak bi çokta parça var yeterki beraber oynayalımki sıkılmıyım tek başıma baracon felan basmaya çalışıyorum gene bişeyler yapıyorum ama tek olmuyor o yüzden hep beraber olalım gerisi gelir ..
Stat scrıpt olayıda serverda statlar 15 dakkada bir geliyor Goktu da o yüzden scrıpte eklemiş her stat alışında 15 dakika beklıyor scrıpt sürekli stat almaya calıstıgında pc si kötü olan kişilerin client hatası verebilceğini düşündüğünden 15 dakkada bir devam edıyor o scrıpt ve sorunsuz calısıyor ..
Evet script sorunsuz, hafta sonu online olacağım
msn: d_deltoro@hotmail.com
Evt bende sıkılyorum tek başıma, hoş daha bişi tame etmedim o ayrı..
görüşürüz.
msn: d_deltoro@hotmail.com
Evt bende sıkılyorum tek başıma, hoş daha bişi tame etmedim o ayrı..
görüşürüz.
Deltoro- Posts : 8
benim spawner template'im;
eval int : 115
magery : 115
necro : 110
Ss :120
M.Resist:115
Med :115
SpellWeave : 40
Stats;
Str : 125 HP:112
Dex: 20 Stam: 28
İnt : 105 Mana : 130
*Not : Benim skill cap im 730 eski olduğumdan siz skilleri kendi cap inize göre ayarlarsınız.
eval int : 115
magery : 115
necro : 110
Ss :120
M.Resist:115
Med :115
SpellWeave : 40
Stats;
Str : 125 HP:112
Dex: 20 Stam: 28
İnt : 105 Mana : 130
*Not : Benim skill cap im 730 eski olduğumdan siz skilleri kendi cap inize göre ayarlarsınız.
Toxic- Posts : 50
Toxic öyle bi carla ben şahsen oynayamam
def veren hiç bi skill yok İnscrıp desen oda yok ı ıh tutmaz tamam champ carıda 5 6 kişi kasarken içeri 2 3 warıor girip herkezi keserse oyuna küserim en azından bi wrest olsa iyi olur yani ..
ayriyetten charlarını human açan kişiler spellweawesi 0 ken 20 ymiş gibi nature atabiliyor oda bi getiride carla oynucak olan sizsiniz siz daha iyi bilirsiniz
def veren hiç bi skill yok İnscrıp desen oda yok ı ıh tutmaz tamam champ carıda 5 6 kişi kasarken içeri 2 3 warıor girip herkezi keserse oyuna küserim en azından bi wrest olsa iyi olur yani ..
ayriyetten charlarını human açan kişiler spellweawesi 0 ken 20 ymiş gibi nature atabiliyor oda bi getiride carla oynucak olan sizsiniz siz daha iyi bilirsiniz
bende stat hariç charımı hazırladım hem actiona gider hem champ kasarım ama takı yok daha
Diablo- Posts : 16
yabancı bi adamla sırt sırta verip bi baracon bastık gene olan oldu beyler
115 Sw 115 Music aldım düzgün ps olarak champtan )
Hepinizi beklıyorum en yakın zamanda iyi kötü sette ayarlarız zamanla set felanda düzelir 1 tane 2 1 rıng veya bra olması bile yetıyor kıtapla fc fcryi ayarlayabılıyoruz gelin artık
115 Sw 115 Music aldım düzgün ps olarak champtan )
Hepinizi beklıyorum en yakın zamanda iyi kötü sette ayarlarız zamanla set felanda düzelir 1 tane 2 1 rıng veya bra olması bile yetıyor kıtapla fc fcryi ayarlayabılıyoruz gelin artık
Shadow Beaufant - LB wrote:Toxic öyle bi carla ben şahsen oynayamam
Blood Oath+poi+wither spam = defence
Toxic wrote:Shadow Beaufant - LB wrote:Toxic öyle bi carla ben şahsen oynayamam
Blood Oath+poi+wither spam = defence
manan bittigindede zaten god mode on geziosun. Akıllı bi warrior oath atıldıgında başka düşmana saldırır oath bittigindede seni keser bu 1 poi desen belki bi işine yarar wither spamda yaptırtmazlar sana orda.
Brian Joshida- Posts : 12
toxic yanlıs anlama ama tutturursam keserim charı yapmıssın sanki. hepsini yedirirsen kesebilirsin düşmanı aksi halde >>>diii fens!<<<
Thurinwethil- Posts : 21
Brian Joshida wrote:
manan bittigindede zaten god mode on geziosun. Akıllı bi warrior oath atıldıgında başka düşmana saldırır oath bittigindede seni keser bu 1 poi desen belki bi işine yarar wither spamda yaptırtmazlar sana orda.
hiç bi dexxer ın g.t ü yemez ikinci birine atak vermeye,daha gün gece bi kaç dexxer kestim bu yolla protection+bo+fs+wither spam.
Thurinwethil wrote:toxic yanlıs anlama ama tutturursam keserim charı yapmıssın sanki. hepsini yedirirsen kesebilirsin düşmanı aksi halde >>>diii fens!<<<
Birincisi bu char pvp charı değil,ama emin ol sağlam chardır oynamayı bilirsen.
İkincisi wither spam bütün dexxer ları senden uzak tutar emin olabilirsin.
Toxic bazı yerlerde haklı olabilirsin fakat karşına benim gibi bi dexer cıkarsa yemez yani açık solıyım hueuhe burdakiler açıkcası warıor oynamayı bılmıyolar mage bılıyolar sadece bende mage takılıyorum itemlerım tamamlandıgında warıorla cıkıcam o zaman bu server ne olucak onu merak edıyorum
Shadow Beaufant - LB wrote:Toxic bazı yerlerde haklı olabilirsin fakat karşına benim gibi bi dexer cıkarsa yemez yani açık solıyım hueuhe burdakiler açıkcası warıor oynamayı bılmıyolar mage bılıyolar sadece bende mage takılıyorum itemlerım tamamlandıgında warıorla cıkıcam o zaman bu server ne olucak onu merak edıyorum
Sende yanlış anlama ama ben burda geçirdiğim 5 sene içinde o kadar çok türk gördümki buraya gelip warrior charlarla dağıtırız biz bu server ı deyip actiona a çıktıktan sonra acc lerini silip demise yi bırakan
uhehuehuehue o gördüklerinle beni bir tutma zamanla anlıcaksın bunu ama eski hırsım olmadığı için cart die artisinden ps sine setine kadar ayarlıyamam belki ama zamanla yaparım Klasik Poi Fencerımı
Ben tek gelmedim zaten Hep birlikte yakmaya geldik burayı tutuşturucazda ateşin içine kim girerse yanıcak o yüzden hiç acelem yok yakıcağımızdan eminim yani
Ben tek gelmedim zaten Hep birlikte yakmaya geldik burayı tutuşturucazda ateşin içine kim girerse yanıcak o yüzden hiç acelem yok yakıcağımızdan eminim yani
ehehe benimde görmek istediğim bu zaten inş ypabilirsiniz
walla bugun daha ilk kez action ortamında bulundum toxicin dedigi gibi wither vs. gibi şeylerle bişi yapmaya çalışıolar ama tutmaz bize zaten hazırlanıp tekrar geldigimizde witherlık bi ortam olmadıgı için yarısından fazlasını kestik tek avantajları eternal petlere sahip olmaları başka bişi bilmiolar 39 strli charımla 6 kişi fln kestm
Diablo- Posts : 16
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2