NGU Kapandı
4 posters
Page 1 of 1
NGU Kapandı
Cok fazla yoruma Gerek yok..Vasat bir yerdi teknik acıdan..mevsimsel Serverların yerinde unutulup gidicek..Ultimayı katledicek baska yerler acılır yakında..
Hermesus- Posts : 37
Re: NGU Kapandı
Hermesus biz senle çok uğraştık ama iftiralar vs. bazı şeyler yaparak demediklerini bırakmadılar.Kapanacağı belliydi zaten herkes için hayırlı oldu.
Sergulath- Posts : 41
yaw ben kişisel ugraşmadımki..Gercekleri yazdım Sergu ..yanlış yazdıgım bir şey sözyle ..hakaret etmedim dedim onalra yanlış yapıyonuz.uzun gitmes dedim bu şekilde..
Hiçbirimiz kişisel uğraşmadı ama bana denen forum kurallarına uymuyorsun.Temeli bozuk bir servera yamyk yumuk düzenlemelerle iş yapacaklarını düşündüler olmadı biz ne yapalım .
Sergulath- Posts : 41
ya NE dediysek cıktı..Bu işte söyle bişiler var Bu apachi grupları var aynı kişiler her serverda nick degiştirip Çöküyorlar servera.4 ayda ömürü bitiriyorlar.Kalabalık oluşları staffı baska yönlere itiyor.Tam bunlar capulcu .tam apachi.
Hayali sponsorlar, hayali paralar, hayali sponsorluk veren firmanın elemanları, hayali telefon konuşmaları, yutulan büyük sözler, palavralar ve açığa çıkmamış birçok şey için www.nguonline.com
Death- Posts : 2
Unutalım gitsin arkadaşlar, önümüze bakalım..
Demise'e başlıyorum bugün, Allah utandırmasın
Demise'e başlıyorum bugün, Allah utandırmasın
Deltoro- Posts : 8
Page 1 of 1