Hayırlısı
5 posters
Page 1 of 1
Hayırlısı
Şuanda hiçbir arkadaşımla konuşmadım fakat Esqarrouth bana bu konu ile ilgili düşüncelerini söylediği zaman olabileceini düşündum, fakat şu bi gerçektirki prof bir kadro kurulmadan demise de tutunamayız. Birlikten kuvvet doğar 3 5 kişiyle olacak birşey değil bu iş. Eğer birlik beraberlik içerisinde iyi şeyler başarmak istiyorsak, herkez ilk önce geçmişini silip yep yeni bi sayfa açıp en baştan başlamalıdır. Ben arkadaşlarım ile bu konuyu konuşacağım eğer el ele verip hep beraber olacaksak bende varım. Fakat en baştada dediğim gibi yalnızca 3 5 kişiyle kalıcaksak heleki demise turkiyedeki free shardlara benzemez. İlk önce takımı toplayıp ardından organize bir şekilde bismillah çekip ilk adımlarımızı atarız hayırlısıyla.
Rayden L'RaqueL
Rayden L'RaqueL
Death Trader- Posts : 4
Re: Hayırlısı
inş
ama kaç yıldan sonra böyle bir fırsat gelmişkende demisede kasmamak büyük hata herkez için.
saçmasapan oyun yüzünden olan kavgaları silip 0 dan başlıyamıycak insan zaten burda oynıyabilcek olgunluğa gelememiştir
tabiki hedef 3-5 kişi değil, dediğin gibi prof bir kadro kurmak ama 3-5 kişi kalsakta yine burda oynıcaz, çünkü en mantıklısı burası
ama kaç yıldan sonra böyle bir fırsat gelmişkende demisede kasmamak büyük hata herkez için.
saçmasapan oyun yüzünden olan kavgaları silip 0 dan başlıyamıycak insan zaten burda oynıyabilcek olgunluğa gelememiştir
tabiki hedef 3-5 kişi değil, dediğin gibi prof bir kadro kurmak ama 3-5 kişi kalsakta yine burda oynıcaz, çünkü en mantıklısı burası
Birkana tamamen katılıyorum,
Hayırlısı olsun Hepimize
Renovatio L'RaqueL
Hayırlısı olsun Hepimize
Renovatio L'RaqueL
RENO L'RaqueL- Posts : 7
Esqarrouth wrote:inş
bencede yeter artık...Server acanların kendisine bir ceki düen vermesi lazımmahvettikleri uo yu grmeleri lazım diye düşünüyorum buda büyük etkili grupların artık cekilemsi gerekli bu serverlara destek vermeyi bırakmaları gerekli.Ya o kadar kötü serverlar acılıyorki demise girin görün farkları....Ultimayı katlettikleri yeter..BEnde destek veriyorum.warhammer oynamama ragmen sırf sizlere destek vermek icindmeisede char actım bugun..Birde Server ownerlarının havası beni kasıyor artık
Hermesus- Posts : 37
Hermesus senı davet ettiğimde bana soylediklerini hatırlamışsındır umarım ..
Genede hoşgeldin..
Genede hoşgeldin..
Shadow Beaufant - LB- Posts : 67
Shadow Beaufant - LB wrote:Hermesus senı davet ettiğimde bana soylediklerini hatırlamışsındır umarım ..
Genede hoşgeldin..
ngu dan umut ettim,Cok övdüler,ne biliyim oranında içi boş oldugunu,Her neyse En azından Size destek olmak icin geldim..yane artık dogrunun gercegin ne oldugunu görmeleri lazım birilerinin bu yuzden.. Gec kalmadık sanırım degilmi ?
geç kalmak ne kelime gerekirse baştan inşa ederiz sorun değil Zararın neresinden dönersen dön Kardır demiş atalarımız
kapanmasınıda degilde Aos scriptleri ile 2.0 tabanlı Ml serverı fazla gitmez.anlattık anlattık ama nato mermer nato kafa derler ya..Girmiyor arkadas birilerinin kafaya ultimanın ne oldugu konusunda herhangi fikirleri yok.Bu oyun Venus wou stili ve onun cloneları bir oyun dgil.40 yıldır tüy degil artık saç bitti dilimizde,yane Venusun bu uo ya yaptıklarını hala kabullenemiyorum ya herneyse,,lafı uzatmak istemiyorum..hep aynı şeyler..Tam 5 yıldır Bu bir gercek Ultima Katlediliyor türkiyede.En son en iyi server örnegi KD maalesef yürütemediler o ayrı,Ama 5 yıldır ilk wou dan beri server yapılmadı..Rezalet yane free pvp serverları cok daha iyidir inanaın buna.Tr de free serverlar türlerinin en kötü örnekleri maalesef devam ettirmek icin ellerinden geleni yapıyorlar...Ownerlar lafa geldimi 30 kilo icraat a geldimi hersey 5 gram..
250 gram diyeydin daha iyiydi
Page 1 of 1